Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Courtney Walsh Kijk omhoog

  Als een jonge vrouw terug moet naar haar geboorteplaats, moet ze haar verleden onder ogen zien en ondervinden wat werkelijk van belang is in haar leven.

  Gedrukt boek

 • Veronica Henry Het huis van je dromen

  Als Sally en Alexander, een echtpaar van middelbare leeftijd, om gezondheidsredenen hun prachtige landhuis moeten verkopen, krijgen ze hulp van de jonge makelaar Belinda die zich hun lot persoonlijk aantrekt.

  Gedrukt boek

 • Sofie Cramer Een teken van jou

  Een jonge vrouw kan de tragische dood van haar verloofde alleen verwerken door regelmatig een sms te sturen naar zijn oude mobiele nummer, maar dat blijkt al vrijgegeven te zijn aan een nieuwe gebruiker die geïntrigeerd raakt door de berichtjes.

  Gedrukt boek

 • Sarah E. Ladd Te gast op Lanwyn Manor

  Cornwall,19e eeuw: een jonge vrouw gaat haar zwangere nichtje gezelschap houden in een landhuis bij een mijnwerkersdorp en leert daar de mijneigenaar en zijn broer kennen.

  Gedrukt boek

 • Johanne A. van Archem Isabel

  Een jonge vrouw in Twente weigert in 1930 de door haar oom voorgestelde huwelijkskandidaat en vlucht naar Nederlands-Indië om haar verdwenen vader te zoeken.

  Gedrukt boek

 • Lorraine Brown Liefs uit Parijs

  Hannah en Simon reizen per trein van Venetië naar Amsterdam maar als 's nachts de trein gesplitst wordt en Hannah, omdat ze in een andere coupé lag te slapen, in Parijs aankomt, brengt ze daar noodgedwongen een dag door met Leo, die alles is wat Simon niet is.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Anne Jacobs Liefde op de savanne

1880. Een jonge Duitse vrouw accepteert het huwelijksaanzoek van een koopman, maar ontdekt al snel dat hij aan de rand van de financiële afgrond staat. Ze moeten Duitsland verlaten en ver weg een nieuw leven beginnen.

Bekijk dit boek

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken