Vanaf 13 juni zijn wij overgestapt naar een nieuw inlogsysteem: één inlogaccount voor alle digitale bibliotheekdiensten. Heb je hier vragen over? Klik hier voor al je antwoorden.

Gezin & Gezondheid

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Rinke Verkerk Het hele dorp wist het

  Reconstructie van het verhaal van een vrouw die als kind seksueel werd misbruikt door haar grootvader en geconfronteerd werd met de zwijgcultuur in haar dorp. Met specifieke aandacht voor de menselijke neiging om weg te kijken bij kindermisbruik en hoe dit patroon te doorbreken.

  Gedrukt boek

 • Els van Steijn De fontein, vier je leven

  Uitwerking van wat familiesystemen betekenen voor het innemen van ruimte en het leven van de eigen essentie.

  Gedrukt boek

 • Stine Jensen Onderstroom

  Filosofische beschouwing over de waarde van kunst en cultuur en de rol van publieksfilosofen in een wereld waarin het steeds vaker gaat over scoren, rapportcijfers en aandacht trekken. Met zwart-witillustraties.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Corrado Debiasi De monnik die van katten hield

Een man verliest zijn baan en relatie en ontvlucht zijn leven. Hij vertrekt naar een ashram in India vol katten, waar hij leert dat hij het geluk waarnaar hij op zoek is al in zich heeft.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken