Nieuws

Het laatste nieuws van de Speelotheek!

 

De Speelotheek Drunen is verhuisd naar de Voorste Venne!

Vanaf 20 november is de Bibliotheek Drunen samen met de Speelotheek geopend als De Voorste Venne geopend is. Dit is van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 21:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur. De hele dag kun je via zelf-service speelgoed lenen en retourneren. Vragen kun je aan een medewerker stellen tijdens de service-uren van maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur.

Nieuw: online speelgoed reserveren en verlengen

Vanaf 20 november kun je ook speelgoed online reserveren. Tot nu toe was het alleen mogelijk om te zien op welke locatie speelgoed stond en of het beschikbaar was. Wanneer je online reserveert, wordt het speelgoed voor je klaargezet in de reserveringskast op je locatie. Je kunt alleen speelgoed reserveren op je ‘eigen’ locatie waar je je hebt ingeschreven. Je bent uiteraard wel welkom om op alle locaties speelgoed te lenen!

Naast reserveren kun je nu ook online speelgoed verlengen. Dit kan maximaal 1 keer en alleen als het speelgoed niet gereserveerd is. Dit geldt voor al het speelgoed.