Abonnement

Ben je (groot)ouder, oppasouder, een kinderdagverblijf of school?

Dan is een abonnement wat voor jou. Met een abonnement kun je het hele jaar door 2 stuks speelgoed tegelijk lenen. Is je kind uitgespeeld? Dan breng je het terug en kies je weer 2 nieuwe stukken speelgoed uit. De kosten van een abonnement staan in het tarievenblad.

Waarom een abonnement op de Speelotheek?

  • Speelgoed en spelen helpt iedereen om zich te ontwikkelen.
  • Een voordelige manier om te ontdekken welk speelgoed jouw kind leuk vindt.
  • Dankzij het ruime assortiment en de afwisseling raakt je kind niet uitgekeken op speelgoed.
  • Door het hergebruik en het repareren van speelgoed verminderen we de berg afval.
  • Groot speelgoed hoef je niet aan te schaffen en een plek voor te zoeken in huis, je leent het een tijdje!

Hoe sluit ik een abonnement af?
Je sluit je abonnement af aan de balie van de bibliotheek, waar je meteen kunt betalen bij de pinautomaat. Je krijgt direct je leenpas en kunt dus direct speelgoed lenen. De Speel-o-theek is voor iedereen, daarom hebben we een samenwerking met Bijeen (Stichting Leergeld). Meld, aan de balie, bij het afsluiten van een abonnement dat je via Stichting Leergeld een abonnement afsluit.

Heb je een abonnement? Dan vind je in Mijn Menu een overzicht van je geleende speelgoed en kun je ook betalingen doen (abonnement, de uiterste inleverdatum en eventuele boetes). Je logt in met je pasnummer en je wachtwoord. Via ‘details financiële posten’ kun je je abonnement aanvinken en betalen met Ideal.

Strippenkaart
Als je af en toe gebruik wilt maken van de speelotheek, bijvoorbeeld als de kleinkinderen komen logeren, dan is een strippenkaart handig. Een strippenkaart 5 strippen. Per stuk speelgoed wordt 1 strip afgeschreven. De kaart is ook goed te gebruiken als aanvulling op aan abonnement, bijvoorbeeld als je een feestje hebt. De kosten van een strippenkaart staat in het tarievenblad.

Het tarievenblad vanaf 2024

Verlengen abonnement
Een abonnement heeft een looptijd van één jaar. Om te verlengen betaal je opnieuw bij de betaalautomaat van de Bibliotheek of via Mijn Menu.

Stopzetten abonnement
Wil je je abonnement na een jaar stopzetten? Je abonnement stopt automatisch na één jaar.
 

Het uitleenreglement