Vanaf 13 juni zijn wij overgestapt naar een nieuw inlogsysteem: één inlogaccount voor alle digitale bibliotheekdiensten. Heb je hier vragen over? Klik hier voor al je antwoorden.

Taalhuis

In de gemeente Heusden heeft zo'n 8 tot 11 procent van de inwoners moeite met lezen, schrijven of digitale vaardigheden. Kent u iemand die hier ook moeite mee heeft is? Breng hem of haar dan in contact met het Taalhuis Heusden.

Bij het Taalhuis Heusden kunnen inwoners van de gemeente terecht met vragen over (beter) leren lezen en schrijven, rekenen of omgaan met de computer.  De Taalgids bekijkt daarbij samen met de deelnemer welk aanbod het best past bij de vraag en zorgt dat er daarna ook daadwerkelijk aan de slag gegaan kan worden De Taalgids helpt ook bij vragen tijdens het traject.

Taalhuis Heusden maakt deel uit van het Taalnetwerk Midden-Brabant. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de taalgids in de gemeente Heusden. Het Taalhuis is te bereiken op:  088 60 50 60 4 of per mail: heusden@taalhuismb.nl

Het Taalhuis Heusden is een samenwerking tussen Bibliotheek Heusden,  Bijeen Heusden, Gemeente Heusden, ROC Koning Willem1 College en Stichting Lezen & Schrijven.

 

Folder Wat wil je leren in Heusden?

Intentieverklaring Taalhuis Heusden

Website Taalhuis Midden-Brabant