Week van de Lieve briefjes

Van zaterdag 14 tot en met vrijdag 20 januari 2023 is het weer de Week van de Lieve briefjes. De week waarin iedereen wordt opgeroepen iets liefs te schrijven voor een ander. De speciaal voor deze week ontwikkelde Lieve Briefjes (ansichtkaartjes) zijn af te halen op allerlei plekken en dit jaar ook in de Bibliotheken van Heusden. Weet jij al aan wie je een lief briefje gaat sturen?

De Lieve Briefjes zijn dit jaar gemaakt door de winnaars van de ontwerpwedstrijd Nicole de Vries, Autumn van Grol, Kim Elants en Janet Baas, en zijn gratis beschikbaar bij de Bibliotheek Heusden. Daarnaast zijn er nog bijna honderd andere bibliotheken die meedoen! De complete lijst met afhaalpunten is beschikbaar op weekvandelievebriefjes.nl/afhaalpunten/

Het doel van de Week van de Lieve Briefjes is om mensen met elkaar te verbinden. De week is een initiatief van stichting BuitengewoonZijn.NU en wordt mede georganiseerd door Senza Communicatie. Alle organisaties werken belangeloos mee. 

Voor meer informatie over de lieve briefjes en de locaties waar de kaartjes verkrijgbaar zijn: kijk op www.weekvandelievebriefjes.nl of volg de Facebookpagina (Week van de Lieve briefjes).