Vrijwilligers

Bibliotheek Heusden zoekt naar vrijwilligers om in de uitleenuren onze klanten verder te helpen. Word vrijwilliger bij de bibliotheek!

Vrijwilligers gezocht

 

Werkt u graag met mensen en met boeken? Bent u handig met de computer? Bent u een dagdeel per week of meer beschikbaar als vrijwilliger? Bibliotheek Heusden zoekt enthousiaste vrijwilligers voor onze vestigingen in Drunen, Heusden en Vlijmen. Wij bieden een plezierige en inspirerende werkomgeving en hebben een goed vrijwilligersbeleid.

  • Nieuwe organisatie

De vestigingen van Bibliotheek Heusden zijn volop in verandering. De afgelopen jaren hebben alledrie de vestigingen een nieuwe indeling van de boeken gekregen met nieuwe signing. 

In alle vestingen is een team van vrijwilligers aan het werk met de professionele krachten. Hierdoor hebben de professionals meer de handen vrij om projecten richting onderwijs, leesclubs, senioren, educatie en retail te doen.

  • Taken van de vrijwilliger

Als vrijwilliger helpt u bezoekers bij het vinden van boeken, materialen en informatie. Ook ondersteunt u bij het reserveren, innemen en uitlenen. U maakt bezoekers wegwijs in de bibliotheek. U krijgt voldoende scholing om goede ondersteuning te bieden. Als vrijwilliger werkt u altijd met een bibliotheekmedewerker.

Zie voor meer informatie het profiel Vrijwilligers

Meer informatie:

 

Er is nog een vacature voor:  

Oudheusden: maandagmiddag 1 x per 2 weken, tijden in overleg. 

Oudheusden: vrijdagmiddag en vrijdagavond, tijden in overleg.

Geïnteresseerden kunnen zich ook melden bij de balie tijdens de openingsuren. U kunt eventueel samen met het personeel het aanmeldformulier online invullen, of u kunt dat in de bibliotheek op een van de publieks PC doen. U kunt uiteraard ook gewoon thuis dit formulier invullen en versturen.