Werkzaamheden aan systeem, lenen tijdelijk niet mogelijk

Gepubliceerd op: 10 juni 2020 12:53

Zaterdag 13 juni vanaf 17.00 uur tot en met uiterlijk woensdag 17 juni 12.00 uur zijn onze systemen uit de lucht.

Wat betekent dat?

• Het is niet mogelijk om reserveringen te plaatsen of boeken te lenen in deze periode.
  • Je hebt tijdelijk geen toegang tot de online Bibliotheek.
  • E-books en luisterboeken die je al gedownload hebt op je telefoon, tablet of e-reader zijn wel beschikbaar.
  • De opties van 'Mijn menu' zijn tijdelijk niet beschikbaar.
  • De Wise App (de app van de Bibliotheek) is tijdelijk buiten gebruik.

Al onze vestigingen, Drunen, Oudheusden en Vlijmen zijn deze dagen gesloten. We gaan er van uit dat we woensdag 17 juni om 13.00 uur weer open zijn en dat de online diensten weer draaien. We houden je via de website en Social Media op de hoogte.

Het systeemonderhoud is inmiddels gedaan en goed verlopen, als je nu in de Wise-app wilt inloggen moet je even opnieuw Bibliotheek Heusden selecteren.