Nederland Leest 2017

Gepubliceerd op: 24 oktober 2017 12:52

Vanaf woensdag 1 november geeft de bibliotheek het boek Ik, Robot van Isaac Asimov cadeau aan alle lezers, zowel leden als niet leden van de bibliotheek.

Ik, Robot is een verzameling sciencefictionverhalen die de Amerikaanse schrijver en biochemicus Asimov tussen 1940 en 1950 publiceerde. Hoewel sommige verhalen in de bundel al meer dan een halve eeuw geleden geschreven werden, zijn ze qua inhoud, stijl en humor nog steeds actueel.
Laat u inspireren door deze thema titellijst. Boeken over Robots, robotica, moderne technologie, de maakbare mens.

De actie Nederland Leest staat in 2017 in het teken van Robotica. Diverse muzikanten lieten zich inspireren door science fictionfilms en -boeken. De beste liedjes heeft Muziekweb voor u verzameld in een Playlist over robots. Ze bewijst dat robots best kunnen swingen en zingen. En net als mensen hunkeren ze naar liefde!

Geniet van de bits en bytes van deze Robots Playlist! Speciaal voor mens én machine!