Kwartiermaker Roos Biesheuvel

Gepubliceerd op: 21 december 2018 16:23

Roos Biesheuvel

Sinds 1 december ben ik als kwartiermaker werkzaam bij Bibliotheek Heusden.

Het is daarbij mijn taak om in gesprek te gaan met mensen en organisaties buiten de bibliotheek, in de hoop dat daar iets moois uit kan vloeien. Tot nu toe ben ik vooral bezig geweest met mij in te lezen in de bibliotheekwereld en met afspraken maken met de verschillende Buurt Bestuurt groepen in de gemeente.

Ik hoop in deze functie mijn interesse en enthousiasme voor zowel mensen als boeken kwijt te kunnen. De weg die de bibliotheek aan het inslaan is van traditionele uitleenbibliotheek naar maatschappelijke bibliotheek maakt me enthousiast. De bibliotheek is al een plek waar veel mooie dingen gebeuren en ik denk dat dat de komende jaren alleen nog maar gaat uitbreiden. Ik hoop dat ik daar een steentje aan kan bijdragen. Mocht je zelf een leuk idee hebben voor de bibliotheek of graag ergens aan meewerken, dan hoor ik het graag van je (r.biesheuvel@bibliotheekheusden.nl)… ik ben er nu eenmaal voor aangenomen!