Klooien met kinderboeken

Gepubliceerd op: 2 juli 2018 17:07

Lekker bezig met de bieb! 7 juli t/m 19 augustus

Tussen 7 juli en 19 augustus is het vakantie! En dat betekent maar één ding… dat we een hele hoop vrije tijd hebben om te vullen. Waar kan je dat beter doen dan in de Bibliotheek?
Dacht je dat je bij de bieb alleen boeken kunt lezen? Je kunt ze nu ook DOEN! Wat houdt dat in? Denk aan stropdassen knopen, kevers verzamelen en een glow in the dark drilpudding maken. We verzamelen de gekste en gezelligste boeken boordevol activiteiten en maken een ‘Klooien met kinderboeken-collectie’ voor jou om te komen ontdekken. Doe mee met het lees- en doe-programma bij de Bibliotheek Heusden en lees boeken die je aan het klooien zetten. Spaar stempels door mee te doen aan de verschillende activiteiten. Bij een volle stempelkaart ontvang je een Klooien met kinderboeken-diploma – en die moet je gewoon hebben!