Kaartverkoop H-games via bibliotheek

Gepubliceerd op: 21 augustus 2018 09:40

Op zondag 16 september organiseren de Citytrainers samen met Stichting de Schroef de H-games.

Vind jij het leuk om andere leeftijdsgenoten te ontmoeten en kennis te maken met (nieuwe) sporten en culturele activiteiten?

Het belooft een gezellige middag voor alle jongeren tussen de 10 en 16 jaar waarbij ze kunnen deelnemen aan diverse (nieuwe) activiteiten op gebied van cultuur, kunst en sport. Ons slogan voor dit jaar is dan ook: “Sport & Cultuur samen is een kunst”. Het doel van deze dag is om jongeren met elkaar te laten verbinden, waarbij het bewegen centraal staat.

De H-games vinden plaats bij Optisport Het Run, Sportlaan 14 in Drunen

De H-games vinden plaats op zondag 16 september van 13.00 uur tot 17.00 uur

De entree is 5 euro. Bij de volgende winkels kun je een kaartje kopen:

• Bibliotheken in Heusden, Vlijmen en Drunen (Let op: alleen betalen met pin)
  • Drunen: Palonia (Grotestraat 135); Boek -en kantoorvakwinkel Sikkers (Grotestraat 166) en kantoor Stichting de Schroef (Prins Hendrikstraat 80)
  • Vlijmen: Top1Toys (Burgemeester van Houtplein 35) en IIs&Taartmoment (Plein 3A)
  • Heusden: 't Heusdens IJsHuys (Botermarkt 21)

Alleen contant betalen