Hoe gaat de Bibliotheek Heusden om met het coronavirus?

Gepubliceerd op: 12 maart 2020 16:13

Met ingang van maandag 16 maart zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Heusden gesloten tot 28 april.

Met deze maatregel volgt de Bibliotheek Heusden nauwgezet de richtlijnen op van de Rijksoverheidsdienst met betrekking tot het coronavirus.

Heeft u vragen dan kunt u een bericht sturen naar info@bibliotheekheusden.nl of bellen naar 0416373032.

Niet naar de Bibliotheek, tóch lezen:

Blijf lekker binnen met de Bibliotheek voor thuis

Zo kom je de dag wel door
Het is niet nodig om je huis te verlaten om gebruik te maken van de Bibliotheek. Mag of wil je niet naar buiten vanwege het coronavirus? Blijf dan lekker binnen. Met onze e-books, luisterboeken en podcasts kom je de dag wel door!

E-books
We hebben ruim 28.000 e-books, in alle denkbare genres, voor jong en oud. Als bibliotheeklid maak je hiervoor een account aan op www.onlinebibliotheek.nl. Je kunt tot tien boeken tegelijk lenen. Die blijven drie weken op je boekenplank staan.

Luisterboeken
Luister je liever? Dat kan via de app LuisterBieb. Hier hebben we meer dan 3.600 luisterboeken voor je klaarstaan: van romans tot en met prentenboeken. Ook voor niet-leden!

Podcasts
Of heb je meer zin in een hoorcollege (Maarten van Rossem!), een taalcursus of een interview? Die hebben we ook. In de LuisterBieb-app vind je namelijk honderden podcasts. Ook voor niet-leden!

Muziek luisteren en ontdekken
Gewoon even lekker wegdromen bij jou favoriete muziek of juist andere muziekstijlen ontdekken?
dat kan bij Muziekweb. Luisteren kan overal, reserveren kan even niet.

De apps download je via de App Store of Google Play. Registreren is heel eenvoudig. Ben je al lid van de bibliotheek? Log dan in met je bibliotheekgegevens, dan is je keuze extra groot.