Help Paul van Loon met het schrijven van een verhaal!

Gepubliceerd op: 23 juli 2019 14:18

Altijd al samen met Paul van Loon een verhaal willen schrijven? Dan is hier je kans! De Griezelbus komt naar Drunen op 22 september. Vol nieuwe verhalen. Paul van Loon heeft ons alvast een begin gestuurd van een spannend Dolfje Weerwolfje verhaal.

Ja, je leest het goed: alleen het begin. Dit begin is al spannend maar hoe gaat het verhaal eindigen? Paul van Loon en wij denken dat het heel leuk zou zijn als jullie het verhaal verder afschrijven.

Daarom schrijft Bibliotheek Heusden in samenwerking met de Voorste Venne een echte verhalenwedstrijd uit voor alle kinderen van de basisscholen in gemeente Heusden!

Wat kun je winnen? Je krijgt een echt VIP-arrangement voor de Griezelbus on Tour op 22 september in de Voorste Venne in Drunen. En je mag ook nog iemand meenemen! En natuurlijk ga je Paul in het echt ontmoeten, met hem op de foto én kan je Paul’s handtekening scoren voor in je boek.

Wat moet je doen?

1. Kopieer het verhaalbegin van ‘Dolfje Weerwolfje en de verdwenen dierentuindieren’ . Onder dit bericht staat de link naar het verhaalbegin.

2. Lees het verhaal en denk goed na over hoe jij zelf het verhaal van Paul van Loon wil laten aflopen.

3. Laat jouw verhaal zo goed mogelijk aansluiten op het begin dat Paul heeft geschreven. Zet het hele verhaal op papier. Dat mag alleen tekst zijn, maar als je er een leuke tekening (illustratie) bij wil maken mag dat natuurlijk ook.

4. Zorg wel dat het hele verhaal digitaal kan worden verstuurd. Je kunt dat rechtstreeks van de computer doen of bijvoorbeeld via een scan.

5. Zet ook duidelijk je naam en een telefoonnummer in de mail.

6. Stuur jouw verhaal vóór 7 september naar j.kooreman@bibliotheekheusden.nl De winnaar wordt uiterlijk 16 september bekend gemaakt.

Over de show De Griezelbus on Tour op 22 september 2019, 14.00 uur de Voorste Venne

In deze muzikale show vol spannende én vrolijke griezelavonturen neemt Paul van Loon je samen met zijn band Andere Snuiters mee op reis naar de wereld van Dolfje Weerwolfje, de Griezelbus en P. Onnoval, Jimi Rip en andere nachtwezens. Neem je broertjes, zussen, ouders, opa’s, oma’s, tantes en ooms mee naar deze totaalbeleving. Kom maar… als je durft!

Tickets voor de Griezelbus on tour kosten € 14,50 en zijn vanaf nu online te koop op www.devoorstevenne.nl

Foto door: Annemieke van der Togt