Hallo baby!

Gepubliceerd op: 20 september 2018 12:55

hallo baby

De Bibliotheek is er ook voor de allerkleinste.

Kom samen met je baby naar Hallo Baby! Iedere laatste woensdag van de maand is er een leuke activiteit voor jou en je kindje in een van onze vestigingen. We gaan voorlezen, maar ook muziek maken en er is een workshop babymassage. En na afloop van de activiteit is er voldoende ruimte om andere jonge ouders te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. En natuurlijk laten we je graag onze mooie collectie baby- en prentenboeken zien.

IEDERE LAATSTE WOENSDAG VAN DE MAAND 10.30 - 11.00 uur
Deze ochtenden zijn gratis bij te wonen maar voor sommige activiteiten is een maximaal aantal deelnemers. Meld je op tijd aan via onderstaande knop.

26 september DRUNEN
Feestelijke lancering Hallo Baby!

MUZIEK OP SCHOOT
Wat is er leuker dan samen muziek maken? Muziek op Schoot docente Christa van Hulten geeft bij de Bibliotheek een introductie op de cursussen die zij geeft bij het Centrum voor de Kunsten, de Aleph.
31 oktober VLIJMEN
30 januari DRUNEN
27 maart OUDHEUSDEN

INTERACTIEF VOORLEZEN
Bibliotheekmedewerker Joyce Kooreman geeft een workshop Interactief Voorlezen. Samen een boekje lezen is al heel erg leuk, maar het kan nog leuker! Joyce geeft tips en natuurlijk gaan we het meteen toepassen.
28 november OUDHEUSDEN
27 februari VLIJMEN
24 april DRUNEN

BABYMASSAGE
Kom ontspannen in de Bibliotheek. Met babymassage kan je de band met je kindje versterken. Even aandacht voor elkaar in deze hectische tijd. (De workshop is geschikt voor ouders/verzorgers van baby’s in de leeftijd van 6 weken tot 9 maanden. )
29 mei VLIJMEN

ZIJN ER NOG VRAGEN??
Deze ochtend is er een jeugdverpleegkundige van de GGD aanwezig om vragen te beantwoorden of er wordt een themaochtend georganiseerd. Precieze invulling volgt nog.
26 juni OUDHEUSDEN