Hallo baby!

Gepubliceerd op: 20 september 2018 12:55

hallo baby

De Bibliotheek is er ook voor de allerkleinste.

Kom samen met je baby naar Hallo Baby! Iedere laatste woensdag van de maand is er een leuke activiteit voor jou en je kindje in een van onze vestigingen. We gaan voorlezen, maar ook muziek maken en er is een workshop babymassage. En na afloop van de activiteit is er voldoende ruimte om andere jonge ouders te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. En natuurlijk laten we je graag onze mooie collectie baby- en prentenboeken zien.

IEDERE LAATSTE WOENSDAG VAN DE MAAND 10.30 - 11.00 uur
Deze ochtenden zijn gratis bij te wonen maar voor sommige activiteiten is een maximaal aantal deelnemers. Meld je op tijd aan via onderstaande knop.

We gaan afwisselend met je kindje aan de slag, de ene keer gaan we samen muziek maken.

MUZIEK OP SCHOOT

Wat is er leuker dan samen muziek maken? Muziek op Schoot docente Christa van Hulten geeft bij de Bibliotheek een introductie op de cursussen die zij geeft bij het Centrum voor de Kunsten, de Aleph.

INTERACTIEF VOORLEZEN

Bibliotheekmedewerker Joyce Kooreman geeft een workshop Interactief Voorlezen. Samen een boekje lezen is al heel erg leuk, maar het kan nog leuker! Joyce geeft tips en natuurlijk gaan we het meteen toepassen.

BABYMASSAGE

Tijdens de workshop Babymassage leer je je kindje masseren met liefdevolle aandacht. Babymassage is niet alleen een heerlijk momentje samen,
(De workshop is geschikt voor ouders/verzorgers van baby’s in de leeftijd van 6 weken tot 9 maanden) Het is ook goed voor het welzijn en de ontwikkeling van je kindje. Door regelmatige massage van je kleintje leren jij en je kindje elkaar nog beter kennen
en help jij je kindje ontspannen, slapen en groeien. De workshop wordt gegeven door Monique van Relexzen Massagepraktijk'.

Houd onze activiteitenpagina in de gaten voor precieze data in 2019-2020.