Engels bijlessen en Cambridge cursussen in de Bibliotheek Vlijmen

Gepubliceerd op: 19 maart 2019 17:16

Sinds kort biedt eerstegraads bevoegd docent Simone Wijgers met haar bedrijf ‘On Course English’, Cambridge cursussen en bijlessen Engels aan in de algemene ruimte van de Bibliotheek Heusden, locatie Vlijmen.

Cambridge is een geweldige methode voor iedereen die Engels wil leren en deze taalcursus is te volgen op alle niveau’s. Cambridge biedt niet alleen de mogelijkheid om uw vakkennis Engels te verbeteren, maar de methode bereidt ook voor op een wereldwijd erkend diploma Engels. De lessen worden zowel individueel als in groepsverband aangeboden.

Daarnaast biedt On Course English ook bijlessen Engels aan, die voor iedere leerling naar wens worden ingericht, of het nu gaat om voortgezet onderwijs, MBO of HBO.

Doelgroep: de bijles Engels en Cambridge cursussen zijn voor alle leeftijden. De bijlessen zullen vooral gericht zijn op het voortgezet onderwijs (bij vraag ook MBO / HBO) en de Cambridge cursussen vooral voor volwassenen.

Prijzen: er zijn twee verschillende tarieven:
• Bijles Engels: 25 euro per uur of 22,50 euro per uur bij vooraf betaald pakket van 10 lessen (10% korting)
• Cambridge: 30 euro per uur of 27 euro per uur bij vooraf betaald pakket van 10 lessen (10% korting)

Dagdeel: ‘op aanvraag’ / overleg per student

Indien u interesse heeft, kunt u altijd een afspraak maken voor een gratis, vrijblijvend gesprek. Voor meer informatie, bezoek de website www.oncourseenglish.com of neem contact op via oncourse.english@outlook.com.