Resultaat 1 - 10 (van 29)

• Printen vanaf eigen laptop of tablet

23 juni 2020

Het is mogelijk om in de Bibliotheek Heusden te printen. U kunt dus vanaf iedere plek een printopdracht geven met uw telefoon, tablet, laptop of computer.

Bekijk details van Printen vanaf eigen laptop of tablet

• Werkzaamheden aan systeem, lenen tijdelijk niet mogelijk

10 juni 2020

Zaterdag 13 juni vanaf 17.00 uur tot en met uiterlijk woensdag 17 juni 12.00 uur zijn onze systemen uit de lucht.

Bekijk details van Werkzaamheden aan systeem, lenen tijdelijk niet mogelijk

• DigiCafe Drunen vanaf 1 september 2020 van start

2 juni 2020

Vanaf 1 september 2020 gaat het Digicafe weer van start in de Bibliotheek Drunen.

Bekijk details van DigiCafe Drunen vanaf 1 september 2020 van start

• Hoe gaat de Bibliotheek Heusden om met het coronavirus?

12 maart 2020

Hoe gaat de Bibliotheek Heusden om met het coronavirus?

Bekijk details van Hoe gaat de Bibliotheek Heusden om met het coronavirus?

• Breng gedichten tot leven in de bibliotheek met de gratis app!

22 januari 2020

Gedichten willen niet altijd in boeken wonen. Soms vliegen ze vrij rond. Met Wolk kun je ze zien en lezen. Zo sta je ineens in een wolk van poëzie!

Bekijk details van Breng gedichten tot leven in de bibliotheek met de gratis app!

• DigiCafé ook in Oudheusden

3 december 2019

Op 9 januari 2020 start het wekelijks Digicafé op donderdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur. Vereniging Senioren Heusden (VSH) aan de Kasteellaan 38 in Oudheusden werkt samen met de Bibliotheek Heusden en Seniorweb Heusden om een derde Digicafé in de gemeente te beginnen.

Bekijk details van DigiCafé ook in Oudheusden

• Altijd wat te doen in de bieb.

13 november 2019

‘Hoe is het mogelijk dat Nederlandse kinderen de grootste leeshaters zijn?’ Dat vroeg Aleid Truijens zich af in haar column in de Volkskrant van 2 november. Een logische vraag, want ruim vijftig jaar geleden leed menigeen aan leeshonger, juist toen er in tal van gezinnen nauwelijks een boek voorhanden was en de krant voor velen onbetaalbaar.

Bekijk details van Altijd wat te doen in de bieb.

• Dag voor de eliminatie van armoede

5 september 2019

17 oktober is de internationale dag voor de eliminatie van armoede. Bij de Bibliotheek kan iedereen, arm of rijk, zich verrijken met informatie, kennis en ontspanning.

Bekijk details van Dag voor de eliminatie van armoede

• Poëzie Wedstrijd Vrijheid

4 september 2019

Poëziewedstrijd Poëzie verrast en verwondert, een gedicht raakt het hart. Vrijheid! November 2019 is het 75 jaar geleden dat we in Brabant, en dus ook in Heusden, onze vrijheid terugkregen.

Bekijk details van Poëzie Wedstrijd Vrijheid

• Help Paul van Loon met het schrijven van een verhaal!

23 juli 2019

Altijd al samen met Paul van Loon een verhaal willen schrijven? Dan is hier je kans! De Griezelbus komt naar Drunen op 22 september. Vol nieuwe verhalen. Paul van Loon heeft ons alvast een begin gestuurd van een spannend Dolfje Weerwolfje verhaal.

Bekijk details van Help Paul van Loon met het schrijven van een verhaal!