Resultaat 1 - 10 (van 88)

• Themamiddag bij Spel en Boek

25 april 2018

Op woensdagmiddag 9 mei 2018 staat de inloopmiddag van Spel & Boek in de bibliotheek in het teken van GEZOND ETEN! Samen gaan we gezonde en lekkere hapjes maken. Alle (groot)ouders en verzorgers met kinderen van 0-7 jaar zijn van harte welkom bij Spel & Boek! Inschrijven vooraf is niet nodig.

Bekijk details van Themamiddag bij Spel en Boek

• Laat je niet afleiden #Biebmodus

24 april 2018

"Je moeder, je broertje, de bouwvakkers bij de buren, Grumpy Cat, vloggers, bloggers, Ronnie, Kleine, likes, apps... Ze leiden alleen maar af. Wil jij studeren zonder afleiding? In de bieb heb je rust aan je hoofd. Een tafel,een stoel, stilte. Meer heb je niet nodig. Vind je focus in de bieb. Dan slaag je straks glansrijk voor je examen. Laat je niet afleiden #BIEBMODUS."

Bekijk details van Laat je niet afleiden #Biebmodus

10 april 2018

Lezing over vrijheid tijdens Drunense Deining. Het leven in vrijheid en de democratie moeten we waarderen en koesteren. Maar vrijheid is niet vanzelfsprekend. Het is goed om hier op 5 mei tijdens de Drunense Deining bij stil te staan.

4 april 2018

Op zaterdag 7 april is de uit Herpt komende Janneke Bazelmans te gast in de Bibliotheek Drunen.

• Praathuis

20 maart 2018

Dè ontmoetingsplek voor multicultureel Vlijmen

Bekijk details van Praathuis

• Filmbieb

28 februari 2018

Filmbieb

Bekijk details van Filmbieb

• Boekenweek 2018

20 februari 2018

Veel activiteiten in het thema Natuur tijdens de Boekenweek

Bekijk details van Boekenweek 2018

• Tentoonstelling Vlijmen in de jaren vijftig en zestig

20 februari 2018

Tentoonstelling Vlijmen in de jaren vijftig en zestig

Bekijk details van Tentoonstelling Vlijmen in de jaren vijftig en zestig

• Directeur

2 februari 2018

Per 1 februari is mevr. E. Eyl uit dienst en niet meer werkzaam als directeur van de bibliotheek Heusden.

Bekijk details van Directeur

1 februari 2018

De Drunense Deining van maart staat in het teken van de gewone man. Historicus Jos Palm neemt ons mee door de hele geschiedenis, vanaf de vroege Oudheid tot het heden, gezien vanuit de gewone mensen, hun problemen, verlangens en onvrede.