Resultaat 1 - 10 (van 94)

12 juni 2018

Drunense Deining, Poetry and Musica

• Praathuis

12 juni 2018

Wat eten we vanavond?

Bekijk details van Praathuis

• Privacy / AVG

30 mei 2018

Het zal je niet zijn ontgaan; met ingang van 25 mei 2018 zijn de regels die over het gebruik van je (persoons)gegevens veranderd. Voor ons is dat aanleiding om je te informeren over ons privacybeleid.

Bekijk details van Privacy / AVG

• Spannende Boeken Weken

24 mei 2018

De Spannende Boeken Weken zijn dit jaar van 6 t/m 24 juni.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken

• Heusdens Dictee

16 mei 2018

Op donderdagavond 21 juni organiseert Stichting Honsoirde in samenwerking met Bibliotheek Heusden het Groot Heusdens Dictee. Daarmee wordt een evenement dat in 2014 voor het laatst plaatsvond, nieuw leven ingeblazen. In de Cultuurtoren van Honsoirde strijden 25 deelnemers om eeuwige roem en de Mees Douglaswisseltrofee.

Bekijk details van Heusdens Dictee

16 mei 2018

7 Eeuwen Heusden in de Drunense Deining. Lezing door Annemarie Lavèn

• Themamiddag bij Spel en Boek

25 april 2018

Op woensdagmiddag 9 mei 2018 staat de inloopmiddag van Spel & Boek in de bibliotheek in het teken van GEZOND ETEN! Samen gaan we gezonde en lekkere hapjes maken. Alle (groot)ouders en verzorgers met kinderen van 0-7 jaar zijn van harte welkom bij Spel & Boek! Inschrijven vooraf is niet nodig.

Bekijk details van Themamiddag bij Spel en Boek

• Laat je niet afleiden #Biebmodus

24 april 2018

"Je moeder, je broertje, de bouwvakkers bij de buren, Grumpy Cat, vloggers, bloggers, Ronnie, Kleine, likes, apps... Ze leiden alleen maar af. Wil jij studeren zonder afleiding? In de bieb heb je rust aan je hoofd. Een tafel,een stoel, stilte. Meer heb je niet nodig. Vind je focus in de bieb. Dan slaag je straks glansrijk voor je examen. Laat je niet afleiden #BIEBMODUS."

Bekijk details van Laat je niet afleiden #Biebmodus

10 april 2018

Lezing over vrijheid tijdens Drunense Deining. Het leven in vrijheid en de democratie moeten we waarderen en koesteren. Maar vrijheid is niet vanzelfsprekend. Het is goed om hier op 5 mei tijdens de Drunense Deining bij stil te staan.

4 april 2018

Op zaterdag 7 april is de uit Herpt komende Janneke Bazelmans te gast in de Bibliotheek Drunen.