Resultaat 1 - 10 (van 79)

• Ronnie Mesland's Platland

18 januari 2018

Tijdens de Drunense Deining van februari geeft Ronnie Mesland’s Platland een intiem akoestisch concert. Ron Mesland is geboren in Drunen en is een Nederlandse zanger, acteur, liedjesschrijver en vertaler van onder andere musicals.

Bekijk details van Ronnie Mesland's Platland

• Praathuis

11 januari 2018

Dè ontmoetingsplek voor multicultureel Vlijmen

Bekijk details van Praathuis

• Maand van de Spiritualiteit

11 januari 2018

Maand van de Spiritualiteit

Bekijk details van Maand van de Spiritualiteit

• Nieuwe Postcode gekregen?

21 december 2017

Vanaf 15 januari 2018 krijgen inwoners en ondernemers van Doeveren, Heesbeen, Oudheusden, Herpt en Hedikhuizen en een aantal adressen in De Hoeven in Haarsteeg een nieuwe unieke postcode. Heeft u een nieuwe postcode? Meld u zich dan bij uw eerstvolgende bezoek aan de bieb bij de infobalie, dan passen wij de postcode aan in ons ledenbestand.

Bekijk details van Nieuwe Postcode gekregen?

• Nationale Voorleesdagen 2018

21 december 2017

Het boek "Ssst! De tijger slaapt." van Britta Teckentrup is door bibliotheken verkozen tot Prentenboek van het jaar 2018 Op woensdag 24 januari 2018 starten de Nationale Voorleesdagen weer met een Nationaal Voorleesontbijt.

Bekijk details van Nationale Voorleesdagen 2018

• Wensboom ONToer

12 december 2017

Wensboom ONToer is een initiatief van Stichting Ontmoeten Heusden. De Stichting gaat half december binnen de gemeente op toernee met een wensboom. Bewust werd gekozen voor deze WENSBOOM ONToer!

Bekijk details van Wensboom ONToer

• Drunense Deining

7 december 2017

Bibliotheek Heusden viert tijdens de Drunense Deining haar 20-jarig jubileum met Feestelijk Nieuwjaarsconcert van Salon Orkest Masqué.

Bekijk details van Drunense Deining

• Themaochtend Digicafe: Whatsapp

16 november 2017

Op dinsdag 5 december organiseert het Digicafe in Bibliotheek Drunen een themaochtend over Whatsapp