Resultaat 1 - 10 (van 112)

• Nederland Leest Voeding

11 oktober 2018

Nederland Leest staat in 2018 in het teken van voeding, ook de Bibliotheek Heusden staat de hele maand november in het teken van voeding. Er worden lezingen gegeven en workshops gehouden.

Bekijk details van Nederland Leest Voeding

• Praathuis

10 oktober 2018

Voel je thuis in het Praathuis.

Bekijk details van Praathuis

• Clubkascampagne Rabobank

27 september 2018

De bibliotheek Heusden doet mee met de Clubkascampagne van de Rabobank. En wel met het superleuke project ‘Scoor een boek!’.

Bekijk details van Clubkascampagne Rabobank

• Tentoonstelling 175 jaar Harmonie Drunen

27 september 2018

Harmonie Drunen vult tot 31 oktober de expositieruimte in de Bibliotheek van Drunen. De vereniging bestaat dit jaar 175 jaar en kent een rijke historie binnen en buiten de Gemeente Heusden.

Bekijk details van Tentoonstelling 175 jaar Harmonie Drunen

• Jeugdburgemeester, met speciale gast, komt voorlezen in Bieb.

27 september 2018

Jeugdburgemeester Casper wilde in de Kinderboekenweek graag voorlezen. En hij wist daar een prima plek voor: de Bibliotheek! Zo gezegd, zo geregeld.

Bekijk details van Jeugdburgemeester, met speciale gast, komt voorlezen in Bieb.

• WeHelpen-Ontmoetingsplek

20 september 2018

ZorgSaam Heusden start met een WeHelpen-Ontmoetingsplek op dinsdag in de bibliotheek in Drunen.

Bekijk details van WeHelpen-Ontmoetingsplek

• Hallo baby!

20 september 2018

De Bibliotheek is er ook voor de allerkleinste.

Bekijk details van Hallo baby!

• Drunense Deining

13 september 2018

Preconcert Jacob van Eyck Festival 2018. Brabander – Blokfluitist - Beiaardier

Bekijk details van Drunense Deining

• De gebruiksaanwijzing van jouw kind?!

13 september 2018

Doe jij ’s morgens enorm je best om iedereen op tijd op de juiste plek te krijgen, gooit je kind zijn/haar kont tegen de krib! Vind je het ook zo irritant dat je kind dan niet luistert? En voel je je schuldig als je daarvan uit je slof schiet? Wil jij weten hoe het anders kan? Dat jij weet hoe je ervoor zorgt dat je kind luistert, zonder dat je daarvoor hoeft te dreigen of straffen? Of gaat het bij jou thuis best aardig, maar wil jij weten hoe je de sfeer in huis met simpele acties nog een heel...

Bekijk details van De gebruiksaanwijzing van jouw kind?!

• Kaartverkoop H-games via bibliotheek

21 augustus 2018

Op zondag 16 september organiseren de Citytrainers samen met Stichting de Schroef de H-games.

Bekijk details van Kaartverkoop H-games via bibliotheek