Resultaat 1 - 10 (van 70)

• Praathuis

30 september 2017

Dè nieuwe ontmoetingsplek voor multicultureel Vlijmen.

Bekijk details van Praathuis

• Kinderboekenweek 2017

26 september 2017

Kinderboeken met griezels en engerds staan centraal in de Kinderboekenweek 2017, die loopt van woensdag 4 oktober tot en met zondag 15 oktober 2017. De auteur van het Kinderboekenweekgeschenk is Janneke Schotveld, bekend van o.a. de populaire kinderboekenreeks Superjuffie. Het thema is: Griezelen. Onder het motto: Gruwelijk eng!

Bekijk details van Kinderboekenweek 2017

• Tentoonstelling Che Guevara

19 september 2017

Tentoonstelling Che Guevara

Bekijk details van Tentoonstelling Che Guevara

• Drunense Deining september 2017

10 augustus 2017

In het weekend voorafgaande aan de Biënnale Kunst in de Vesting staat de Drunense Deining op zaterdag 2 september in het teken van kunst en design. Stichting KunstVesting geeft een tipje van de sluier; Wat kunnen we allemaal gaan zien en beleven? En deelnemende kunstenaar Bart Somers geeft een toelichting op zijn werk als kunstenaar.

Bekijk details van Drunense Deining september 2017

• Dat had je gedacht!

20 juli 2017

Serie najaarslezingen in de Bibliotheek Vlijmen met het thema Lichaam en Gezondheid.

Bekijk details van Dat had je gedacht!

• Samen Lezen

20 juli 2017

‘Samen Lezen’ in Oudheusden gaat door! Ben je 8 jaar of ouder en wil je oefenen met lezen en nieuwe boeken leren kennen? Dat kan!

Bekijk details van Samen Lezen

• Blind date

27 juni 2017

Het is bijna zover, trek de agenda maar vast voor de Blind Date van 2017

Bekijk details van Blind date

• Drunense Deining

22 juni 2017

Daor stòg ’t bjumke mit die roeëj blaojer

Bekijk details van Drunense Deining

• Expositie KaTo kralen

22 juni 2017

Op het moment is in de bibliotheek van Drunen een expositie te zien van KaTo Kralen. De sieraden zijn gemaakt door drie dames uit die al lange tijd samenwerken. Door de jaren heen werden de kraaltjes steeds kleiner, en de technieken ingewikkelder.

Bekijk details van Expositie KaTo kralen

• Drunense Deining

2 juni 2017

Om gezondheidsredenen kan het optreden van Ronnie Mesland’s Platland helaas niet doorgaan. Gelukkig hebben we Noa Eyl op de viool en Zonzo Basily op de gitaar op deze korte termijn bereid gevonden om de bibliotheek te vullen met Gypsy Jazz. Een verrassend begin van een zomerse juni in Drunen.

Bekijk details van Drunense Deining