Resultaat 1 - 10 (van 121)

• Verhalende spellenavond

19 februari 2019

Spellen spelen is terug van weggeweest. Het is de uitgelezen manier om nieuwe mensen te leren kennen én een leuke avond te hebben. De eerste spellenavond is op 8 maart in Oudheusden. Inloop is vanaf 19:00, de uitleg van de spellen begint om 19:30.

Bekijk details van Verhalende spellenavond

• Voorleeskampioen 2019

16 februari 2019

Lena Slangen van Athena Onderwijs is de nieuwe voorleeskampioen!

Bekijk details van Voorleeskampioen 2019

• De Aftrap: Scoor een Boek! van start

14 februari 2019

‘Voetbal en lezen, een mooie combinatie,’ vonden RKC Waalwijk en de bibliotheken Heusden en Midden-Brabant. De drie sloegen de handen ineen met leesproject Scoor een Boek! De komende 10 weken nemen 24 verschillende basisscholen uit de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk deel aan dit leesproject. Profvoetballer Juriën Gaari van RKC Waalwijk moedigt leerlingen in deze periode aan om zoveel mogelijk mooie boeken te scoren.

Bekijk details van De Aftrap: Scoor een Boek! van start

• Schoolbibliotheek aangevuld

12 februari 2019

Basisscholen ontvangen een beloning voor de grote verkoop van Kinderpostzegels.

Bekijk details van Schoolbibliotheek aangevuld

• Speel-0-theek Drunen en de Bibliotheek Heusden gaan de krachten bundelen.

9 februari 2019

Voor het einde van het jaar kunnen leden van de bibliotheek ook op de locaties Oudheusden en Vlijmen speelgoed lenen voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Hiermee gaat een al lang gekoesterde wens van de speel-o-theek in vervulling.

Bekijk details van Speel-0-theek Drunen en de Bibliotheek Heusden gaan de krachten bundelen.

• Bibliotheken delen opnieuw Leescadeaus uit!

17 januari 2019

De Bibliotheek Heusden geeft leescadeaus aan deelnemers van bestaande en nieuwe initiatieven rondom taalprojecten in de gemeente Heusden.

Bekijk details van Bibliotheken delen opnieuw Leescadeaus uit!

• De Bibliotheek Heusden neemt afscheid van twee markante bestuurders

8 januari 2019

Adriaan de Graaff en Jan Tromp nemen, na 11 jaar, afscheid van het bestuur van de bibliotheek Heusden op 1 januari 2019.

Bekijk details van De Bibliotheek Heusden neemt afscheid van twee markante bestuurders

• Kwartiermaker Roos Biesheuvel

21 december 2018

Sinds 1 december ben ik als kwartiermaker werkzaam bij Bibliotheek Heusden.

Bekijk details van Kwartiermaker Roos Biesheuvel

• De online cursussen stoppen in 2019

23 november 2018

Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met de cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.

Bekijk details van De online cursussen stoppen in 2019

• Cameratoezicht in de Bibliotheek

25 oktober 2018

De openbare ruimten van de bibliotheken in de gemeente Heusden zijn sinds kort voorzien van beveiligingscamera’s. Zo worden onze klanten, personeel en vrijwilligers en hun eigendommen beter beschermd. De Bibliotheek Heusden gaat zeer zorgvuldig met deze camerabeelden om. Deze registraties worden alleen gebruikt in het geval van calamiteiten of incidenten en worden na 28 dagen automatisch vernietigd.

Bekijk details van Cameratoezicht in de Bibliotheek