Resultaat 1 - 10 (van 66)

• Drunense Deining september 2017

10 augustus 2017

In het weekend voorafgaande aan de Biënnale Kunst in de Vesting staat de Drunense Deining op zaterdag 2 september in het teken van kunst en design. Stichting KunstVesting geeft een tipje van de sluier; Wat kunnen we allemaal gaan zien en beleven? En deelnemende kunstenaar Bart Somers geeft een toelichting op zijn werk als kunstenaar.

Bekijk details van Drunense Deining september 2017

• Dat had je gedacht!

20 juli 2017

Serie najaarslezingen in de Bibliotheek Vlijmen met het thema Lichaam en Gezondheid.

Bekijk details van Dat had je gedacht!

• Samen Lezen

20 juli 2017

‘Samen Lezen’ in Oudheusden gaat de hele zomervakantie door! Ben je 8 jaar of ouder en wil je ook tijdens de zomer oefenen met lezen en nieuwe boeken leren kennen? Dat kan!

Bekijk details van Samen Lezen

• Blind date

27 juni 2017

Het is bijna zover, trek de agenda maar vast voor de Blind Date van 2017

Bekijk details van Blind date

• Drunense Deining

22 juni 2017

Daor stòg ’t bjumke mit die roeëj blaojer

Bekijk details van Drunense Deining

• Expositie KaTo kralen

22 juni 2017

Op het moment is in de bibliotheek van Drunen een expositie te zien van KaTo Kralen. De sieraden zijn gemaakt door drie dames uit die al lange tijd samenwerken. Door de jaren heen werden de kraaltjes steeds kleiner, en de technieken ingewikkelder.

Bekijk details van Expositie KaTo kralen

• Drunense Deining

2 juni 2017

Om gezondheidsredenen kan het optreden van Ronnie Mesland’s Platland helaas niet doorgaan. Gelukkig hebben we Noa Eyl op de viool en Zonzo Basily op de gitaar op deze korte termijn bereid gevonden om de bibliotheek te vullen met Gypsy Jazz. Een verrassend begin van een zomerse juni in Drunen.

Bekijk details van Drunense Deining

• Vakantiebiebapp

30 mei 2017

De Vakantiebieb app is er weer! De VakantieBieb-app is het grote zomercadeau van de Bibliotheek voor iedereen die vakantie viert - op het strand, in de bergen of gewoon thuis. De app omvat een grote selectie Nederlandse e-books, met voor ieder wat wils. Vanaf 1 juni zijn er boeken voor de jeugd te downloaden en vanaf 1 juli boeken voor volwassenen. Iedereen kan deze app downloaden, je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Bekijk details van Vakantiebiebapp

• Spannende Boeken Weken

30 mei 2017

Spannende Boeken Weken 2017

Bekijk details van Spannende Boeken Weken

• Samen lezen in Oudheusden

29 mei 2017

Activiteit voor de jeugd in Heusden op de woensdagmiddag. In combinatie en samenwerking met Spel & Boek start deze nieuwe activiteit in de Bibliotheek Oudheusden.

Bekijk details van Samen lezen in Oudheusden