Resultaat 1 - 10 (van 115)

• De online cursussen stoppen in 2019

23 november 2018

Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met de cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.

Bekijk details van De online cursussen stoppen in 2019

• Cameratoezicht in de Bibliotheek

25 oktober 2018

De openbare ruimten van de bibliotheken in de gemeente Heusden zijn sinds kort voorzien van beveiligingscamera’s. Zo worden onze klanten, personeel en vrijwilligers en hun eigendommen beter beschermd. De Bibliotheek Heusden gaat zeer zorgvuldig met deze camerabeelden om. Deze registraties worden alleen gebruikt in het geval van calamiteiten of incidenten en worden na 28 dagen automatisch vernietigd.

Bekijk details van Cameratoezicht in de Bibliotheek

• Maak je baby gratis lid en maak kans op een verrassingspakket.

23 oktober 2018

Eind 2018 bestaat BoekStart voor baby’s 10 jaar; dit feestelijke feit wordt het hele jaar door gevierd. Bijna alle Bibliotheken in Nederland werken inmiddels met BoekStart. Ouders van baby’s ontvangen vanuit de gemeente of op het consultatiebureau een brief met een waardebon. Hiermee worden ze uitgenodigd om in de Bibliotheek hun kindje gratis lid te maken en het BoekStartkoffertje, een koffertje met daarin 2 leuke babyboekjes, op te halen.

Bekijk details van Maak je baby gratis lid en maak kans op een verrassingspakket.

• Nederland Leest Voeding

11 oktober 2018

Nederland Leest staat in 2018 in het teken van voeding, ook de Bibliotheek Heusden staat de hele maand november in het teken van voeding. Er worden lezingen gegeven en workshops gehouden.

Bekijk details van Nederland Leest Voeding

• Praathuis

10 oktober 2018

Voel je thuis in het Praathuis.

Bekijk details van Praathuis

• Clubkascampagne Rabobank

27 september 2018

De bibliotheek Heusden doet mee met de Clubkascampagne van de Rabobank. En wel met het superleuke project ‘Scoor een boek!’.

Bekijk details van Clubkascampagne Rabobank

• Tentoonstelling 175 jaar Harmonie Drunen

27 september 2018

Harmonie Drunen vult tot 31 oktober de expositieruimte in de Bibliotheek van Drunen. De vereniging bestaat dit jaar 175 jaar en kent een rijke historie binnen en buiten de Gemeente Heusden.

Bekijk details van Tentoonstelling 175 jaar Harmonie Drunen

• Jeugdburgemeester, met speciale gast, komt voorlezen in Bieb.

27 september 2018

Jeugdburgemeester Casper wilde in de Kinderboekenweek graag voorlezen. En hij wist daar een prima plek voor: de Bibliotheek! Zo gezegd, zo geregeld.

Bekijk details van Jeugdburgemeester, met speciale gast, komt voorlezen in Bieb.

• WeHelpen-Ontmoetingsplek

20 september 2018

ZorgSaam Heusden start met een WeHelpen-Ontmoetingsplek op dinsdag in de bibliotheek in Drunen.

Bekijk details van WeHelpen-Ontmoetingsplek

• Hallo baby!

20 september 2018

De Bibliotheek is er ook voor de allerkleinste.

Bekijk details van Hallo baby!