Klik & Tik

Oefenen met e-mailen, Word en Google, en aan de slag met internet, Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is er nu Klik & Tik: De basis en Klik & Tik .. het internet op.

 

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Marktplaats, informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat bijna allemaal online. Maar wat als je dat moeilijk vindt? Samen met de gemeente, Seniorweb en anderen organiseren we cursussen om mensen te ondersteunen en zelfredzaam te maken. De cursus Klik & Tik helpt u beter gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden van de computer. U leert bijvoorbeeld websites te bekijken, e-mails te schrijven en hoe u bestanden kunt 'downloaden'.

Meedoen?
Deelname is gratis. Je werkt in je eigen tempo. Een cursus duurt ongeveer 6 tot 7 weken. Deze Klik & Tik cursussen worden gegeven tijdens het Digicafe in de Bibliotheek Drunen. Deze is elke dinsdagochtend van 10.00-11.30 uur. Voor meer informatie en aanmelden bel naar: 0416-373032 Frank Mensink