Digicafé

Digicafé voor al je vragen over computers, e-readers, tablets en smartphones. Onze vrijwilligers helpen je graag op weg.

In het Digicafé kun je op een ongedwongen manier elkaar ontmoeten en ontdekken. Vrijwilligers/docenten van Seniorweb en andere bezoekers geven je leuke en handige tips om meer uit je tablet te halen, bijvoorbeeld het downloaden van leuke of handige apps. Neem je eigen tablet mee!

Daarnaast kun je ook hulp inroepen bij het downloaden van e-books van de Bibliotheek of het aanmaken van een account. Neem je wachtwoorden en eventueel je laptop of e-reader mee.

Drunen: bij het Digicafé Drunen ook een online computer cursus volgen. Dit doen we via Klik&Tik (van Oefenen.nl), dat is een zeer eenvoudige methode om u bij de eerste stappen te helpen als het gaat om computers, internet en social media. U volgt het programma op de computer en wij helpen u er door heen. U kunt gebruik maken van de een laptop van de Bibliotheek.

Tevens kun je in Drunen verschillende modules Digivitaler volgen. Meer informatie over de digitale zorg: thuisarts, gezondheidsapps, video consult, inloggen, etc.

  • Drunen: iedere dinsdagochtend van 10.00-11.30 uur.
  • Vlijmen: iedere woensdagmiddag van 14.00-15.30 uur.
  • Oudheusden; iedere donderdagochtend van 10.00-11.30 uur.

Let op: In de zomervakantie van 25 juli tot 5 september is er geen Digicafé in Vlijmen en Oudheusden. Je bent van harte welkom op dinsdagmorgen in Drunen.