Digicafé

Digicafé voor al je vragen over computers, tablets en smartphones. Onze vrijwilligers helpen je graag op weg.

Op dit moment is de Bibliotheek gesloten en wordt er geen Digicafé georganiseerd. Heb je vragen over inloggen in mijn menu of bij de online Bibliotheek dan kun je van maandag t/m donderdag bellen met 04163-373032.

Als de Bibliotheek weer open is wordt het Digicafé op een andere manier georganiseerd. Je kunt dan een afspraak van een half uur maken. Omschrijf je hulpvraag in je aanmelding zodat we zo efficiënt mogelijk met je tijd om kunnen gaan. Aanmelden kan via onderstaande knop of telefonisch 0416-373032

In het Digicafé kun je op een ongedwongen manier elkaar ontmoeten en ontdekken. Vrijwilligers/docenten van Seniorweb en andere bezoekers geven je leuke en handige tips om meer uit je tablet te halen, bijvoorbeeld het downloaden van leuke of handige apps. Neem je eigen tablet mee!

Daarnaast kun je ook hulp inroepen bij het downloaden van e-books van de Bibliotheek of het aanmaken van een account. Neem je wachtwoorden en eventueel je laptop of e-reader mee.

Tenslotte kunt bij het Digicafé ook een online computer cursus volgen. Dit doen we via Klik&Tik (van Oefenen.nl), dat is een zeer eenvoudige methode om u bij de eerste stappen te helpen als het gaat om computers, internet en social media. U volgt het programma op de computer en wij helpen u er door heen. U kunt gebruik maken van de een laptop van de Bibliotheek.

Regelmatig wordt er tijdens het Digicafé een themabijeenkomst georganiseerd.