Medewerker invoer

Ben je bereid om in de periode van augustus t/m december 2019 een paar uurtjes per week vrij te maken om te helpen bij het invoeren van speelgoed in de Bibliotheek catalogus? Voor dit project zijn we momenteel vooral op zoek naar een of meer vrijwilligers. Alle (kantoortijd)dagdelen zijn bespreekbaar.

Er is een handleiding beschikbaar waarmee je aan de slag kunt. Enige handigheid met de computer is wel vereist. Onder supervisie van een bibliotheekmedewerker voer je digitale gegevens van het speelgoed in op een vaste manier in de catalogus. Het speelgoed zelf is al verwerkt in een krat en voorzien van RFID code. De werkplek zelf is in de bibliotheek of in de speelotheek Drunen.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek met William Verschoor, tel nr.: 06-21222238 Als vrijwilliger krijgt u in ieder geval een gratis abonnement.

 

 

Technaut

Zoek jij vrijwilligerswerk met een uitdaging, waarbij eigen inbreng en meedenken wordt gewaardeerd? De Bibliotheek Heusden is op zoek naar een Technaut.
 

Vacature voor docenten

Bibliotheek Heusden zoekt vrijwillige docenten voor Seniorweb in het voor de:

  • tabletlessen
  • DigiD cursussen
  • Digicafé

Vacature gastvrouw/heer Praathuis

We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die een groepje mensen dat op een vast tijdstip bij elkaar komt in de Bibliotheek wil helpen om meer vertrouwd te raken met de Nederlandse taal. Anderstaligen ontmoeten vaak te weinig Nederlanders waarmee ze de taal kunnen oefenen. Bij het nieuw op te starten Praathuis kunnen zij elkaar en de taal op een ongedwongen, gezellige manier leren kennen. Ze worden zo zelfverzekerder in het Nederlands en breiden hun sociale netwerk uit.
 

Gastvrouwen/gastheren

Vrijwilligers gezocht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste gastheren en gastvrouwen in alle vestigingen van bibliotheek Heusden. 

Speel-o-theek Drunen

Speel-o-theek Drunen is op zoek naar vrijwilligers in de uitleen en voor een bestuursfunctie.

Vrijwilliger Digicafé

De Bibliotheek Heusden en Seniorweb Heusden is op zoek naar een vrijwilliger die meehelpt met het opzetten van een Digicafé in St Janshof in Vlijmen.

Vacature bestuurslid

We zijn op zoek naar een bestuurslid.

Spel & Boek zoekt vrijwilligers