E-readers lenen

Bibliotheek Heusden leent e-readers uit. Nooit meer kiezen tussen een extra broek of een extra paar schoenen in je vakantiekoffer? Altijd de vraag of je vandaag wel tijd hebt om naar de bibliotheek te gaan om een ander boek te lenen? Geen koffie- of vetvlekken meer op de bladzijden? Veranderen e-books je manier van lezen, zoals luisterboeken dat doen doordat het verhaal in je oren op de een of andere manier wordt vermengd met het strijken van de was of met je krachtverdeling tijdens het sporten? De toekomst zal het ons leren.

1. E-readers lenen

Het lenen van een e-reader is gratis voor alle leden van de bibliotheek van 18 jaar en ouder. Men kan een e-reader reserveren via de catalogus of bij de Klantenservice. De uitleentermijn van een reader is 3 weken. Dit project is mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Rabobank Stimuleringsfonds. Het project bestaat uit 8     e-readers van Sony Reader Touch PRS 650 en 3x PRS 350.

 

2. E-disks te leen

Naast de e-readers zijn er nu ook in alle vestigingen eBooks te leen op cd-rom om op uw pc en vervolgnes op uw eigen e-reader te zetten. Dus als u zelf een e-reader heeft aangeschaft of binnenkort aan gaat schaffen dan kunt u ook bij de bibliotheek terecht voor een groot aantal populaire eBooks!