Laad je batterijen op!

16 april 2018, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Drunen

Kosten: Gratis, wel aanmelden a.u.b.

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

KennisMakerslezing door Simone Sinjorgo, 'Laad je batterijen op!', iedere dag vitaal en energiek zijn.

Ontdek het geheim waardoor je de batterijen in jouw lichaam echt kunt opladen. Ervaar zelf hoe je jouw energieniveau kunt verhogen en daardoor lekker in je vel zit. Tijdens deze interactieve lezing krijg je praktische tips mee naar huis om een balans tussen INspanning en ONTspanning te krijgen of te behouden.

Je telefoon laad je tijdig op
Waarom zou je dat ook niet voor jezelf doen? We leven in een tijdperk met computers, tv’s en mobieltjes. Ze zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Op ieder moment van de dag kun je overal en alles digitaal doen: mails lezen, facebook checken, bellen, netflix kijken en nog ff snel die what’s appjes versturen. Het is dan niet zo raar dat werk en prive in je leven gemakkelijk door elkaar lopen. Hoe behoudt jij hierin je balans? En wat heb jij nodig om te kunnen ontspannen?

Wat neem je mee naar huis?
Je krijgt inzicht in jouw energie-sleurpers en energie-brengers. Je ontvangt direct inzetbare tips en inspiratie voor het opladen van jouw batterijen en het verhogen van je energieniveau. Je krijgt informatie over de rol van stress, gezonde voeding en beweging voor het opladen en ontladen van je batterijen. Maar ook over de invloed van de support door je omgeving, je partner, gezin of vrienden.

Begin voortaan iedere dag met fris opgeladen batterijen!
Laat mij jou inspireren tot een ontspannen, vitaal en energiek leven. Kies voor jouw leven en doe wat je leuk vindt. Ik werk in mijn praktijk zowel individueel als met koppels. Ik geef diverse lezingen, workshops en groepstrainingen. Ik word omschreven als een warm, open, enthousiast en een direct mens. www.praktijkdediamant.nl

Koester jij je eigen lijf en vitaliteit? Kom dan op maandag 16 april om 19.30 uur naar de bibliotheek in Drunen. Deze lezing is gratis, wel aanmelden via kennismakers@bibliotheekheusden.nl