Inspiratieworkshop voor de Nationale Voorleesdagen

17 januari 2019, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Vlijmen

Kosten: € 10,00 per persoon

Cover van Heb jij misschien mijn olifant gezien

Deze workshop gaat niet door en wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum in het voorjaar.

De workshop Nationale Voorleesdagen biedt inspiratie voor voornamelijk pedagogisch medewerkers en leerkrachten groep 1-2. Maar ook ouders en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Op donderdag 17 januari 2019 vindt in de Bibliotheek Vlijmen de inspiratieworkshop ‘Nationale Voorleesdagen’ plaats. De workshop wordt verzorgd door niemand minder dan Wieteke en Mignon van Artisjok & Olijfje, bekend om het originele aanbod op het gebied van cultuureducatie.

De workshop richt zich op de volgende twee prentenboeken boeken uit de Prentenboek Top Tien 2019:

Heb jij misschien olifant gezien? Van David Barrow en Panda wil een vriendje van Jonny Lambert.

Tijdens de workshop laat Artisjok en Olijfje zien hoe je aan deze boeken creatieve activiteiten verbindt die recht doen aan het onderzoekende karakter van het jonge kind. Een handversje mag niet ontbreken. Alle deelnemers krijgen bij elk boek een handout waarop het handversje en de creatieve activiteiten staan. Er zit ook een link bij naar het speciale Pinterest-bord wat bij deze twee boeken hoort.

Aanmelden kan via dit e-mailadres: info@bibliotheekheusden.nl

Locatie: de Bibliotheek Vlijmen

Kosten: €10,00 per persoon