Spannende Boeken Weken

Gepubliceerd op: 30 mei 2017 12:43

Spannende Boeken Weken

Spannende Boeken Weken 2017

Van 9 tot en met 25 juni vinden de Spannende Boeken Weken plaats, voorheen Maand van het Spannende Boek. Twee weken volop aandacht voor misdaadliteratuur.

Het thema van de Spannende Boeken Weken 2017 is: "Je vakantie begint met boeken".

Lekker ontspannen op het strand met een spannend boek is heerlijk. Als je tijdens de Spannende boekenweken lid wordt van de Bibliotheek krijg je een linnen shopper cadeau. Handig voor je spannende boek, handdoek en zonnebrand. Alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie!

De bibliotheek en het Algemeen Dagblad organiseren samen een Spannende Schrijfwedstijd. Vanaf 3 juni kun je je spannende vakantieverhaal van max. 750 woorden insturen.

Vijf titels werden op 22 mei onthuld als nominaties voor De Gouden Strop 2017, de grootste prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige spannende boek. De winnaar wordt bekendgemaakt op 8 juni in RTL Late Night.