Samen lezen in Oudheusden

Gepubliceerd op: 29 mei 2017 11:25

Activiteit voor de jeugd in Heusden op de woensdagmiddag. In combinatie en samenwerking met Spel & Boek start deze nieuwe activiteit in de Bibliotheek Oudheusden.

Vanaf woensdag 7 juni 2017 om 14.00 uur

Kom je ook Samen Lezen?

Ben je 8 jaar of ouder en wil je  oefenen met lezen en nieuwe boeken leren kennen? Vanaf 7 juni gaan we iedere woensdagmiddag Samen Lezen in de Bibliotheek Oudheusden. Na het samen lezen sluiten we de middag af met een tekenen of knutselen, iets dat past bij het boek. En natuurlijk hoort daar ook wat te drinken met iets lekkers bij.  We hopen je op de woensdagen in de bibliotheek te zien! De activiteit begint om 14.00 uur en is gratis, je kunt gewoon binnenlopen! Samen Lezen wordt georganiseerd in samenwerking met Spel & Boek, dat gelijktijdig op woensdagmiddag in de bibliotheek plaats vindt. Tijdens Spel & Boek wordt er voorgelezen en is er tijd om samen te spelen. Deze activiteit is speciaal voor kinderen van 0 tot groep 3 onder begeleiding van een ouder of verzorger.