Drunen in de jaren zestig

Gepubliceerd op: 30 maart 2017 13:51

Drunen in de jaren zestig

De Heemkundekring Onsenoort en de Bibliotheek Heusden organiseren samen een fototentoonstelling in de bibliotheek Drunen. De tentoonstelling toont zo’n 400 unieke foto’s van nieuwbouwwijken, straatbeelden, personen, cultuur, boerderijen, overheidsgebouwen, buurtschappen, winkels, bedrijven en sportcomplexen en waarvan inmiddels ook weer veel verdwenen is. Voor veel (oud) Drunenaren herkenbare beelden.

Deze unieke fototentoonstelling is te zien vanaf 14 april tot en met 11 mei a.s. tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Op de multitouchtafel kan de tentoonstelling ook digitaal bekeken worden. Hierop staan ook een 50-tal foto's waarvan de mensen, die op de foto staan, onbekend zijn. Wie er meer over kan vertellen mag het doorgeven aan bestuur@hkkonsenoort.nl

Een mooie aanvulling op de tentoonstelling zijn de vier vitrines waarin Wilma Wassink eengedeelte uit haar verzameling "Spullen uit de jaren zestig" tentoonstelt.

Ter ondersteuning van de tentoonstelling heeft de Heemkundekring een fotoboek uitgegeven, waarin een 200 tal foto’s staan afgebeeld. Het fotoboek is verkrijgbaar bij Sikkers Boekhandel en kost €10,-.