Nieuws

 • Vacature directeur Lees meer

  Gepubliceerd op: 26 maart 2015

  Bibliotheek heeft een vacature voor de functie van directeur.

 • Lezers van de Maand Maart Lees meer

  Gepubliceerd op: 3 maart 2015

  ‘Lezers van de Maand’ maart zijn Nevra en Serhat Köse en Ayse Akturan uit Oudheusden De familie Köse – Akturan zijn trouwe bezoekers van de bibliotheek in Oudheusden, zij vinden het heel leuk om aan dit maandelijkse item mee te werken. In het kort stellen zij zich aan u voor.

 • Verhalenbiebapp Lees meer

  Gepubliceerd op: 19 februari 2015

  Er zijn van die momenten dat je even iets wil lezen, omdat je de trein hebt gemist, op de bus wacht, in een wachtkamer zit, of omdat je iets ontspannends wilt lezen voor het slapengaan.

 • Bieb wint Lemniscaat collectie Lees meer

  Gepubliceerd op: 3 februari 2015

  Bibliotheek Heusden is één van de winnende bibliotheken van de complete Lemniscaat collectie. Deze week werd de collectie feestelijk gepresenteerd op de nieuwe presentatiemeubels in Drunen.

  Lemniscaat collectie jongeren

 • Leesclub Geschiedenis Heusden Lees meer

  Gepubliceerd op: 3 februari 2015

  Houdt u van lezen? En van Geschiedenis? Dan is wellicht deze leesclub iets voor u. De groep bestaat uit vijf enthousiaste lezers, die van geschiedenis houden. Recentelijk is het boek ‘Gerard Heineken de man, de stad en het bier’ behandeld. In de nabije toekomst wordt het Brabant Boek gelezen. Om de 6 weken komt de groep bij elkaar. Spreekt het u aan neem dan contact op met Tineke Vissers, tel. 0418-64 27 50 of met Joop van Dijk, tel. 0653 144 003.

 • Bieb helpt Lees meer

  Gepubliceerd op: 16 januari 2015

  Moet je een werkstuk of spreekbeurt voorbereiden? En heb je nog geen onderwerp... of nog niet genoeg informatie? Laat de bibliotheek je dan op weg helpen! Kijk eens op de volgende pagina en je kunt razend snel aan de slag!

 • Poezebieb Lees meer

  Gepubliceerd op: 16 januari 2015

  Nu te downloaden: de PoëzieBieb-app

Het Brabant Boek

Leesclub Geschiedenis Heusden zoekt leden

Houdt u van lezen? En van Geschiedenis?

Dan is wellicht deze leesclub iets voor u. De groep bestaat uit vijf enthousiaste lezers, die van geschiedenis houden. Recentelijk is het boek ‘Gerard Heineken de man, de stad en het bier’ behandeld. In de nabije toekomst wordt het Brabant Boek gelezen.

Om de 6 weken komt de groep bij elkaar. Spreekt het u aan neem dan contact op met Tineke Vissers, tel. 0418-64 27 50 of met Joop van Dijk, tel. 0653 144 003.