Resultaat 1 - 10 (van 62)

• Drunense Deining Bekijk details

22 juni 2017

Daor stòg ’t bjumke mit die roeëj blaojer

Bekijk details van Drunense Deining

• Expositie KaTo kralen Bekijk details

22 juni 2017

Op het moment is in de bibliotheek van Drunen een expositie te zien van KaTo Kralen. De sieraden zijn gemaakt door drie dames uit die al lange tijd samenwerken. Door de jaren heen werden de kraaltjes steeds kleiner, en de technieken ingewikkelder.

Bekijk details van Expositie KaTo kralen

• Drunense Deining Bekijk details

2 juni 2017

Om gezondheidsredenen kan het optreden van Ronnie Mesland’s Platland helaas niet doorgaan. Gelukkig hebben we Noa Eyl op de viool en Zonzo Basily op de gitaar op deze korte termijn bereid gevonden om de bibliotheek te vullen met Gypsy Jazz. Een verrassend begin van een zomerse juni in Drunen.

Bekijk details van Drunense Deining

• Vakantiebiebapp Bekijk details

30 mei 2017

De Vakantiebieb app is er weer! De VakantieBieb-app is het grote zomercadeau van de Bibliotheek voor iedereen die vakantie viert - op het strand, in de bergen of gewoon thuis. De app omvat een grote selectie Nederlandse e-books, met voor ieder wat wils. Vanaf 1 juni zijn er boeken voor de jeugd te downloaden en vanaf 1 juli boeken voor volwassenen. Iedereen kan deze app downloaden, je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Bekijk details van Vakantiebiebapp

• Spannende Boeken Weken Bekijk details

30 mei 2017

Spannende Boeken Weken 2017

Bekijk details van Spannende Boeken Weken

• Samen lezen in Oudheusden Bekijk details

29 mei 2017

Activiteit voor de jeugd in Heusden op de woensdagmiddag. In combinatie en samenwerking met Spel & Boek start deze nieuwe activiteit in de Bibliotheek Oudheusden.

Bekijk details van Samen lezen in Oudheusden

• Ronnie Mesland's Platland Bekijk details

3 mei 2017

Tijdens de Drunense Deining geeft Ronnie Mesland’s Platland een intiem akoestisch concert. Ron Mesland is geboren in Drunen en is een Nederlandse zanger, acteur, liedjesschrijver en vertaler van onder andere musicals.

Bekijk details van Ronnie Mesland's Platland

• Tentoonstelling JFK-100 jaar Bekijk details

2 mei 2017

Van 15 mei tot en met 17 juni is in de bibliotheek van Drunen een expositie te zien van de John F. Kennedy verzameling van Drunenaar Edward Haring.

Bekijk details van Tentoonstelling JFK-100 jaar

• Drunense Deining – Trio BACHtaloh Bekijk details

6 april 2017

In de nieuwe serie Drunense Deining biedt bibliotheek Drunen op zaterdag 6 mei podium aan het trio BACHtaloh. Een muzikale ochtend in onze vestiging aan de Rooseveltstraat 32. Aanvang 11 uur. De activiteit is vrij toegankelijk

Bekijk details van Drunense Deining – Trio BACHtaloh

• Lezing ‘Kadastraal onderzoek’ Bekijk details

6 april 2017

Op dinsdag 2 mei zal heemkundekring Onsenoort, in samenwerking met Bibliotheek Vlijmen, een lezing organiseren met het onderwerp ‘Kadastraal onderzoek’. De inleider op die avond is Ad van Liempt uit Rosmalen.

Bekijk details van Lezing ‘Kadastraal onderzoek’