Resultaat 1 - 10 (van 48)

• Verkiezing belangrijkste boek Bekijk details

26 april 2016

Stem op jouw belangrijkste boek

Bekijk details van Verkiezing belangrijkste boek

• Tentoonstelling Langstraatspoorlijn nu ook naar Vlijmen Bekijk details

11 april 2016

Na de overweldigende belangstelling in Drunen wordt de tentoonstelling over de Langstraatspoorlijn in de maand mei verplaatst naar Bibliotheek Vlijmen. Daar is deze tentoonstelling te zien tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Op dinsdagavond 10 mei zal er een lezing worden gegeven.

Bekijk details van Tentoonstelling Langstraatspoorlijn nu ook naar Vlijmen

• Maand van de Filosofie Bekijk details

29 maart 2016

Maand van de Filosofie

Bekijk details van Maand van de Filosofie

• Samenwerking met Belastingdienst Bekijk details

25 maart 2016

Je hebt het misschien al wel gehoord: de Belastingdienst wil in 2017 volledig digitaal gaan. Voor wie niet handig is met computers of internet, is dat best een grote stap. Daarom heeft de Belastingdienst de hulp van de Bibliotheek ingeroepen. Samen willen we voor 2017 zoveel mogelijk mensen digitaal vaardig maken. Om dat te bereiken, biedt Bibliotheek Heusden binnenkort speciale cursussen aan, zoals 'Digisterker' en 'Klik & Tik'.

Bekijk details van Samenwerking met Belastingdienst

• Muziekweb Bekijk details

15 maart 2016

Nieuw in de bibliotheek, ontdek je favoriete muziek nu ook op je eigen laptop of smartphone. Elke week 300 nieuwe releases!

Bekijk details van Muziekweb

• Extra iPad-lessen Seniorweb Bekijk details

7 maart 2016

I.v.m. de grote belangstelling zijn er extra tabletlessen ingelast voor de iPad. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Deze nieuwe lessen start op 14 maart. Dit is tevens de laatste serie voor de zomervakanties. De serie lessen die daarna starten, vallen pas in oktober 2016.

Bekijk details van Extra iPad-lessen Seniorweb

• Boekenweek Bekijk details

23 februari 2016

Tijdens de Boekenweek is het Boekenweekmagazine gratis af te halen, zolang de voorraad strekt.

Bekijk details van Boekenweek

• Help de Kinderboekenambassadeur Bekijk details

23 februari 2016

Ik ben Jan Paul Schutten, de Kinderboekenambassadeur. En ik heb de hulp nodig van alle schoolkinderen. Ik zoek namelijk een steengoede campagne die duidelijk maakt hoe leuk lezen is. Bijvoorbeeld een poster die laat zien hoe spannend, komisch of ontroerend boeken zijn. Of die laat zien hoe je er slimmer, vrolijker en grappiger van wordt.

Bekijk details van Help de Kinderboekenambassadeur

• Seniorweb cursussen Bekijk details

15 februari 2016

Seniorweb Heusden gaat weer van start met nieuwe serie tabletlessen.

Bekijk details van Seniorweb cursussen

• Nationale Voorleesdagen Bekijk details