Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 20)

 • Samenwerking Vluchtelingenwerk & Bibliotheek Lees meer

  Gepubliceerd op: 4 augustus 2015

  Op dinsdag 4 augustus heeft in Bibliotheek Drunen de ondertekening plaatsgevonden van de samenwerking tussen VluchtelingenWerk WOBB en Stichting Openbare Bibliotheek Heusden.

 • Winnaars actie bij de Brabantse Bibliotheken bekend Lees meer

  Gepubliceerd op: 30 juli 2015

  Afgelopen weken heb je mee kunnen doen aan een actie van Voordeel met je Biebpas, één van de diensten van jouw bibliotheek. Je kon aangeven op de website wat jouw favoriete dagje uit is, en vervolgens kon je dat dagje winnen!

 • Marius Pennings viert 40-jarig jubileum bij Bibliotheek Heusden Lees meer

  Gepubliceerd op: 30 juni 2015

  1 juli 1975 is de dag waarop Marius zijn carrière in het bibliotheekwezen startte.

 • Lezer van de Maand Magloire Tinnebroek Lees meer

  Gepubliceerd op: 30 juni 2015

  In de maand juli is Magloire Tinnebroek 'Lezer van de Maand'. Magloire sluit hiermee het seizoen 2014/2015 van deze rubriek af. Hieronder stelt Magloire zichzelf voor!

 • Zomertijd...tijd voor een Blind Date met de bieb Lees meer

  Gepubliceerd op: 23 juni 2015

  Vanaf 4 juli kun je weer Daten met de bieb

 • Win je leukste Brabantse uitje Lees meer

  Gepubliceerd op: 17 juni 2015

  Winactie bij de Brabantse Bibliotheken: kies je leukste dagje uit en win!

 • Vakantietijd 2015 Lees meer

  Gepubliceerd op: 11 juni 2015

  Vakantietijd, tijd voor lezen! Een paar weken alleen maar doen waar je zin in hebt. Even niet de dagelijkse route naar het werk, geen pauzes op gezette tijden en misschien zelfs even een paar weekjes niet naar de sportschool. Geen agenda, heerlijk genieten op de camping, aan het water, in het buitenland of gewoon in je eigen tuin of op je balkon. Dan is het tijd voor lezen, dat boek dat al zo lang op je ligt te wachten en die gezellige tijdschriften eens doorbladeren of relaxt met de ogen dicht luisteren naar een verhaal!

 • Verhalenwedstrijd VanGogh Lees meer

  Gepubliceerd op: 4 juni 2015

  Bibliotheek Heusden organiseert samen met Erfgoed Brabant de Verhalenwedstrijd Van Gogh. Wat wil jij Van Gogh vertellen? Kun je schilderen met woorden? Doe dan mee met deze schrijfwedstrijd en schrijf een brief aan Vincent van Gogh. Laat je inspireren door zijn schilderijen, tekeningen of locaties zoals de Oude Buisse heide, de plek die Van Gogh zo inspireerde.

 • Vakantiebieb app is er weer Lees meer

  Gepubliceerd op: 1 juni 2015

  De VakantieBieb-app is het cadeau van de Bibliotheek voor iedereen die op vakantie gaat. De app bevat een uitgebreide selectie Nederlandse e-books, voor elk wat wils. De VakantieBieb-campagne wordt voor het derde jaar georganiseerd, 345.000 mensen hebben de VakantieBieb-app gedownload.

 • Lezers van de maand juni Serena en Amber Proveniers Lees meer

  Gepubliceerd op: 1 juni 2015

  Serena en Amber vonden het zo leuk om ook zelf een tafel in te mogen richten met boeken die zij zelf graag lezen, dat zij zich spontaan hebben gemeld bij de balie. Ze moesten er even geduld voor hebben maar nu is het dan zover!