Leenvoorwaarden 2015

Leenvoorwaarden

Uitleenvoorwaarden 
In totaal mag een lener een onbeperkt aantal materialen in zijn of haar bezit hebben (dit geldt niet voor het abonnement Voordelig Ontdekken met een max. van 20 boeken per jaar).

Reserveren en aanvragen 
Bij de bibliotheek heeft u de mogelijkheid om alle materialen te reserveren. Dit kan een materiaal zijn dat wel aanwezig is in een andere bibliotheek (binnen onze eigen vestigingen), maar ook een materiaal dat al uitgeleend is. Het reserveren is altijd gratis.

Voor boeken die wij bij andere bibliotheken (buiten onze eigen stichting) voor u lenen worden extra kosten in rekening gebracht: € 2,-. Via de service Aanvragen (voorheen Zoek&Boek) kunt u hiervan zelf gebruik maken binnen onze eigen catalogus.

Internet & WIFI 
Van Internet kunt u gratis gebruik maken. Er staan diverse pc's waarop u kunt internetten. Hiervoor moet u eerst een bon met inlogcodes afhalen bij de Klantenservice. Gratis internet is voor max. 30 minuten. In alle vestigingen kunt u ook gebruik maken van gratis WIFI. WIFI is max. 8 uur geldig en is alleen beschikbaar tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Kopiëren & Printen 
Gebruik maken van het (zwart/wit) kopieerapparaat kost € 0,10 per kopie. Via de internet pc's kunt u een zwart/wit prints maken voor € 0,10 per A4. Kleurenkopieen kosten € 0,50 per A4.