Gratis lenen van 5000 E-books

Ga naar: www.bibliotheek.nl/ebooks

Inloggen:

Volg de volgende stappen als u gebruik wilt maken van deze service:

1. Maak een webaccount aan op www.bibliotheek.nl/ebook. Gebruik hiervoor uw mailadres en zelfverzonnen wachtwoord
  2. Beantwoord de bevestigingsmail via uw eigen mailbox
  3. Ga terug naar de site www.bibiotheek.nl/ebooks en koppel uw webaccount (stap 1) aan uw geldige bibliotheekpas. Gebruik hiervoor uw pasnummer (26682000....) en uw pincode (dag en maand van geboorte - in 4 cijfers)
  4. Kijk in de shop/catalogus voor een goed boek en plaats deze op Mijn Boekenplank: Bestel dit boek voor online lezen
  5. U kunt dit boek vanaf de website lezen, maar ook via de app of via de e-reader
  6. Ga naar de App Store of Google Playstore en download de app De Bibliotheek
  7. Open de app en log eenmalig in met uw mailadres en zelfverzonnen wachtwoord (zie stap 1)
  8. U kunt nu uw boeken lezen die op Mijn Boekenplank zijn geplaatst (zie stap 4)