Nieuws

Blues in the Marshes

Er staat heel wat te gebeuren tussen Den Bosch en Vlijmen. In november zijn graafwerkzaamheden in de natuurgebieden Honderdmorgen en Vlijmens Ven gestart, in het kader van de hoogwateraanpak ’s-Hertogenbosch en het project ‘Blues in the Marshes’. Grote delen van deze gebieden zullen worden...

Lees meer
ebooks

Bibliotheken beschikken over steeds meer recente e-booktoptitels, die zij aan hun leden kunnen uitlenen. Dit is het gevolg van speciale afspraken die Bibliotheken hebben gemaakt met uitgevers.  Bibliotheken verwachten de collectie van 7.000 e-books nog flink te kunnen laten groeien, vooral...

Lees meer

Wil jij ook graag weten wat voor leuks Sint en Piet allemaal te vertellen hebben? Of heb jij vragen, wil je een tekening geven, iets lekkers voor het paard of je verlanglijstje zelf geven aan Sint? 

Lees meer

Wel eens een boekselfie gemaakt?
Tijdens de week van de Mediawijsheid (van 21 t/m 28 november) kan iedereen t/m 18 jaar meedoen aan de wedstrijd 'Boekselfies'. 

Lees meer

De bibliotheek is voor u al net zo waardevol als voor ons en daar zijn we blij mee! We koesteren elk lid en proberen voor ieder wat wils te bieden zodat u ook in 2015 bv. al lid kunt zijn voor minder dan € 2,50 per maand! Om de keuzemogelijkheden bovendien uit te breiden voor leden met een klein...

Lees meer

Een vlucht regenwulpen van Maarten ’t Hart staatcentraal tijdens Nederland Leest 2014. Het boek uit 1978 is een klassieker. Het boek wordt tijdens de campagneperiode van zaterdag 1 november t/m zondag 30 november 2014 gratis door de openbare bibliotheken aan hun leden verstrekt.

Lees meer
Boekverkoop

Vul binnenkort uw voorraadje (vakantie)boeken weer goedkoop aan! De bibliotheken van Drunen en Vlijmen organiseren in november een boekenmarkt. 

Lees meer
NS publieksprijs 2014

De NS Publieksprijs is de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek. Het winnende boek mag zich Boek van het Jaar noemen. De stemperiode loopt van 22 oktober tot en met 19 november 2014. Het winnende boek wordt 19 november 2014 bekendgemaakt.

Lees meer
Ontmoeten

U heeft al een heel leven achter de rug.  Er is veel gebeurd waar u veel over zou kunnen vertellen. Misschien wilt u uw (klein)kinderen laten delen in wat uw leven de moeite waard maakt. 

Lees meer
restyling bieb drunen

In navolging op de gerestylde bibliotheek in Oudheusden kan het publiek vanaf nu ook in de bibliotheek in Drunen van een nieuw retailconcept genieten!

Lees meer