Nieuw in de bibliotheek

x
Erewoord, Alex Cross Villa Toscane : literaire thriller Tour d'amour Het onbekende kind Kinderen van de Jacarandaboom De killing 3 Verlaten Afgesneden De schilder Voetbalvrouwen : literaire thriller

Agenda bibliotheek

roc den bosch
28 aug 2014 - 18:30 - 18 dec 2014 - 21:30

Wat wil jij leren bij Leerpunt Drunen?

Hulp nodig bij het  leren van de Nederlandse taal, bij het omgaan met de computers  of gewoon een andere leervraag? Je kunt daarvoor  elke donderdagavond  terecht bij het Leerpunt in de Bibliotheek  van Drunen.  Om 18.30 uur beginnen de lessen en deze duren tot  21.30 uur.

Nieuws bibliotheek

kunst bibliotheek vlijmen

Met beroep  op de creativiteit van amateurs uit het voortgezet onderwijs is er in Bibliotheek Vlijmen een prachtig kunstwerk aan het ontstaan. Leerlingen van het d’Oultremontcollege uit Drunen onder leiding van twee experts hebben hun best gedaan om de wanden van de jongerenhoek van de bieb te verfraaien.

Zomerlezen met de VakantieBieb


De Bibliotheek geeft deze zomer weer een cadeautje weg dat lezen tijdens de zomervakantie stimuleert: de VakantieBieb-app. De VakantieBieb biedt een leuk leespakket voor het hele gezin met: romans en thrillers, kinderboeken, tijdschriften,  reis- en taalgidsen. 

De VakantieBieb is ‘open’ t/m 31 augustus. De dienst is gratis beschikbaar voor iedereen. Klik hier voor meer informatie .

.