Nieuw in de bibliotheek

x
Met gesloten ogen Augustus De boekenapotheek aan de Seine Met huid en haar De vrouwen van Fred Cobra Ik geef me over Erewoord, Alex Cross Villa Toscane : literaire thriller Tour d'amour

Agenda bibliotheek

24 sep 2014 - 14:00 - 16:00

Spel & Boek is een laagdrempelige speel- en ontmoetingsplek voor ouders en hun kinderen in de leeftijd van 0 jaar tot groep 3 die in de gemeente Heusden wonen. Spel & Boek is één middag per week open. Je kunt er elk moment binnenlopen en weer vertrekken wanneer je zelf wilt. Deelname is gratis.  

Nieuws bibliotheek

De Bibliotheek introduceert het lenen van e-books! Bibliotheekleden kunnen nu kiezen uit duizenden e-books in allerlei genres, zonder extra kosten. Ben jij geïnteresseerd in het lezen van e-books en wil je er meer over weten, we helpen je graag op weg.  

Tijdens dit spreekuur kun je alles vragen over e-books aan onze specialisten stellen. Zij helpen je graag verder. Zo helpen zij bijvoorbeeld met het aanmaken van een webaccount of het overzetten van een e-book op je tablet of e-reader. Als je dit eenmaal doorhebt, gaat er een wereld van e-books voor je open!

Lezing Nico Dijkshoorn in Bibliotheek Vlijmen

Donderdag 13 november 2014 Bibliotheek Vlijmen. Klik hier voor kaartverkoop.

E-books lenen bij Bibliotheek Heusden