Nieuw in de bibliotheek

x
Erewoord, Alex Cross Villa Toscane : literaire thriller Tour d'amour Het onbekende kind Kinderen van de Jacarandaboom De killing 3 Verlaten Afgesneden De schilder Voetbalvrouwen : literaire thriller

Agenda bibliotheek

roc den bosch
28 aug 2014 - 18:30 - 18 dec 2014 - 21:30

Wat wil jij leren bij Leerpunt Drunen?

Hulp nodig bij het  leren van de Nederlandse taal, bij het omgaan met de computers  of gewoon een andere leervraag? Je kunt daarvoor  elke donderdagavond  terecht bij het Leerpunt in de Bibliotheek  van Drunen.  Om 18.30 uur beginnen de lessen en deze duren tot  21.30 uur.

Nieuws bibliotheek

Blind Date 2014

voor een Blind Date met de bieb. Afspraakje met de bieb? Het wordt een Spannende, Romantische of Verrassende ontmoeting met materialen uit het assortiment van bibliotheek Heusden.

Zomerlezen met de VakantieBieb


De Bibliotheek geeft deze zomer weer een cadeautje weg dat lezen tijdens de zomervakantie stimuleert: de VakantieBieb-app. De VakantieBieb biedt een leuk leespakket voor het hele gezin met: romans en thrillers, kinderboeken, tijdschriften,  reis- en taalgidsen. 

De VakantieBieb is ‘open’ t/m 31 augustus. De dienst is gratis beschikbaar voor iedereen. Klik hier voor meer informatie .

Zomeropeningstijden 2014

Klik hier voor onze zomeropeningstijden. Deze wijken af voor onze vestigingen Drunen en Vlijmen. De gewijzigde tijden gaan in op 14 juli 2014 en duren tot 24 augustus 2014

Klik hier voor de tijden 2014