Nieuw in de bibliotheek

x
Erewoord, Alex Cross Villa Toscane : literaire thriller Tour d'amour Het onbekende kind Kinderen van de Jacarandaboom De killing 3 Verlaten Afgesneden De schilder Voetbalvrouwen : literaire thriller

Agenda bibliotheek

Tablet cafe
4 sep 2014 - 16:00 - 11 dec 2014 - 17:30

Voor iedereen die  maar geen genoeg krijgt van het bezig zijn met en praten over zijn of haar tablet. Bibliotheek Heusden organiseert een Tablet café op donderdagmiddag in de bibliotheek in Drunen en sinds kort ook in Vlijmen.
Iedereen met interesse en vragen rondom de tablet is van harte welkom. Samen met andere tabletbezitters kun je leuke apps ontdekken en ervaringen uitwisselen. 
Deel je favoriete apps met elkaar. Ook word je verder geholpen met handige weetjes en lossen we samen eventuele problemen met je tablet(instellingen) op. 

Nieuws bibliotheek

kunst bibliotheek vlijmen

Met beroep  op de creativiteit van amateurs uit het voortgezet onderwijs is er in Bibliotheek Vlijmen een prachtig kunstwerk aan het ontstaan. Leerlingen van het d’Oultremontcollege uit Drunen onder leiding van twee experts hebben hun best gedaan om de wanden van de jongerenhoek van de bieb te verfraaien.

Zomerlezen met de VakantieBieb


De Bibliotheek geeft deze zomer weer een cadeautje weg dat lezen tijdens de zomervakantie stimuleert: de VakantieBieb-app. De VakantieBieb biedt een leuk leespakket voor het hele gezin met: romans en thrillers, kinderboeken, tijdschriften,  reis- en taalgidsen. 

De VakantieBieb is ‘open’ t/m 31 augustus. De dienst is gratis beschikbaar voor iedereen. Klik hier voor meer informatie .

.